Vraag en antwoord

Traiteur MEDS

de kwaliteit en ambachtelijkheid van MEDS om thuis van te genieten

Met zorg hebben wij een selectie van onze gerechten gemaakt, die u met slechts een paar minuten bereiding thuis op tafel kunt zetten.  De dressings en sauzen zijn geheel op smaak en hoeft u slechts toe te voegen.  

De huisgemaakte ravioli en tortelloni van Jacco hoeft u slechts 3 à 4 minuten af te koken. Schep net als onze koks de pasta daarna eerst even door de saus of jus, voor u deze serveert.  Dan krijgt de pasta de volle smaak die u van ons gewend bent. 

Traiteur MEDS ontwikkelden wij aanvankelijk als een afhaalservice die wij dit voorjaar wilden gaan aanbieden om aan de vele vragen voor een beetje MEDS thuis te voldoen. Door de recente ontwikkelingen rond corona hebben we er een bezorgservice van gemaakt. Hierbij hanteren we strenge veiligheidseisen. Afhaal is niet mogelijk en we werken met maximaal 2 personen om geen onnodige risico’s te lopen.

Als restaurant MEDS weer open mag en we weer onze volledige keukenbrigade aan het werk hebben, gaan we natuurlijk nog veel meer op deze website aanbieden. Een heerlijke, uitgebreide Antipasto Misto voor thuis bijvoorbeeld.

Kunt u daar niet op wachten?  Bestel dan meerdere voorgerechten en serveer deze als een Antipasto Misto die u deelt met uw tafelgenoten als feestelijk begin van de maaltijd.  Want dat kunnen we in deze tijden gewoon blijven doen: genieten van goed eten, drinken en elkaar. We hopen u met deze service hierbij van dienst te zijn.

 

Martin en Jacco Walraven

Welke producten/gerechten verkoopt Traiteur MEDS en wat zijn de prijzen?

Bekijk hiervoor ‘Onze gerechten’ ‘Onze gerechten‘.

 

Wat wordt verstaan onder Donaties voor de Engele van Zitterd-Gelaen

Uw donatie in geld maken wij over naar de Engele.  Heeft u nog producten thuis als vers fruit, cornflakes, blikartikelen enzovoorts, kunt u die ons meegeven.  Wij zorgen dan dat het bij de Engele terechtkomt.  Let wel even op de houdbaarheidsdatum.  De Engele danken U !

Wat zijn de bezorgkosten?

Binnen Sittard-Geleen is bezorging gratis voor bestellingen vanaf 50 euro. Bij bestellingen van een lager totaalbedrag rekenen wij 7,50 euro voor bezorging.

Woont u buiten de gemeente Sittard-Geleen ?   Alleen dan mag u komen afhalen.  Tussen 15 en 16 uur van donderdag t/m zondag.  Wij vragen uw begrip voor het feit dat we in deze tijd met wat meer regels werken.  We willen immers maximaal met 3 personen werken en zo contactloos als mogelijk is.  Voor onszelf en de kwetsbare mensen waar wij bezorgen.  

NB: Voor zorgpersoneel, medewerkers van vitale diensten en hulpbehoevende ouderen maken wij uitzonderingen. Bespreek uw wensen persoonlijk op 06-22670337 als we u in deze kunnen helpen.

Wat is de bestelprocedure?

Bestel voor 14 uur via website voor bezorging op dezelfde dag. Denk eraan de gewenste leverdatum erbij te vermelden. We zijn vanaf 12 uur telefonisch bereikbaar voor specifieke vragen.

Uw bestelling wordt dan tussen 16 en 19 uur voor de deur gezet.  Wij bellen hierna aan en nemen afstand.

Het is pertinent niet mogelijk om zelf tijdstippen van bezorging aan te geven aangezien we de meest efficiënte route rijden en een groot gebied van dienst willen zijn.  

Wilt u eerder aan tafel dan 19 uur ?  Bestel dan een dag tevoren. Onze gerechten zijn immers een dag houdbaar doordat u zelf de laatste bereiding doet.

Wij vragen u ook hier om uw medewerking en begrip in deze periode.  Wij werken met maximaal 3 personen en zo contactloos mogelijk.   Voor onze veiligheid en voor de kwetsbare mensen waar wij bezorgen